Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kart brukar bli frukt, men surkart blev bara mer och mer sur, till slut så skrek han mer, än prata..."den eviga surkarten" SS = Sura Sandberg


Han gav suringen ett ansikte


Han va känd som att vara sur
Bara riktigt rejält sur
Och köra ”som fan” (bokstavligt som fan)
Med frun och barna
Hudiks suraste företagare

Han hade en kock på fiket
En trevlig äldre kvinna
Som lagade underbar mat
Men hon var lite sjuk..

Hennes läkare ringde
Och ville prata med henne
Och naturligtvis så var de surskallen
Som svarade

”Va fan” skrek han
Fast han som ung varit riktigt religiös
Och sa sej vara det fortfarande
”Va fan ringa och störa min personal
på dagtig, hur i helvete ska de gå
med detta era jälva dårfinkar”

Han fortsatte och gick an
Men hon fick låna luren
Och sa nåt om att vi måste höras senare
De går inte nu…

Läkaren ja han vart så förbannad
Så han fick lov att sjukskriva sej och gå hem
För resten av dagen
Så ”charmfull” är den ”grinigaste av dem alla”
Hudiksvalls suraste företare….




Fri vers av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-23 13:02



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"surt sa räven...." sicken ohyfsad och ohyvlad karl....
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO