Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fimpa


Askkopp
Den fimpar man i
Det lägsta som finns
En fimp

I norge så heter de fimpar
Om man struntar i nåt
Eller skiter i det
Så när de fimpar i dej

Så vet du vad det betyder
Och
Vad du ska ge för signal tillbaks

Du är deras askkopp
Så de fimpar i dej
Varför ska du stå kvar
Och låta det fortgå

Kasta tillbaks allt….
Där det kom ifrån
Flytta på dej
När de försöker igen




Fri vers av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-08 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO