Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappad lust


Jag brukade se på
När du klädde av dej
Njöt av det

Det var ett av mina nöjen
Jag la mej före dej
För just den skull

Men när din kärlek dog
Så fanns det inget nöje i det mer
Bara, tragik…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-04 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow ... den satt!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO