Du fick ett hjärta rött av ungdomsyra du hade" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fick ett hjärta rött av ungdomsyra du hade


Ingenting

 

Bland vilsegångna skogar

I mitt hjärtas kamrar

Ser jag dig

 

En reslig fura

Högre än de andra

Med rötter djupt

 

Låter dig dock vara

För jag har sett ditt inre

En röta bor det där

Som inte jag kan lindra




Fri vers av madigan
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-23 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan