Och under himlens tak väntar dina" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och under himlens tak väntar dina


Tårar

 

I stugans golv finns

Knirret från din fot

Så lätt och glad

 

I sommarstrumpor vita

Med blommor på din kjol

Kransen på ditt huvud

 

Nygift lycklig som en ros

Där inga taggar växt

Lyckan ännu är en ogådd väg

 

Jag ser din bild

Ögon strålande av kärleksljus

Orädd har du börjat gå

 

 




Fri vers av madigan
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-23 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan