Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre.


En gammal ladugård


silkeslent trä silvergrått
faller i smulor
blottar sitt köttröda inre
fuktigt som svamp

r
önnar och vide bräckande fönsterbågar
och glas glas skärvor i snärjgräset
r
ostiga motorblock
spillolja på kalla cementgolv
möglig halm
och dammludna spindelbon i fönstersmygen
e
n slaktad moped i krubbitarens spilta 

metaller mattas
stigarna växer igen
s
locknade stjärnor ger sken
flackande utbrunnet svagt
d
et blev mörkt
ända in i drömmen

s
ken är det mesta man ser               




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-23 16:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Är då inne på del tre och jag är hänförs av ditt språk och känslan du förmedlar med dina ord...
2009-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Men minnena, du...(Sune Mangs)...Minnena...

I övrigt: Ännu en vacker dikt.
I synnerhet slutstroferna.
2009-06-23

  aol
presis så så bra fångat
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger