Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad om dig

 

En värld i krig

som alltid

någonstans

 

med vad om dig, du syster kär?

 

Hårda stöveltramp

som alltid

överallt

 

men vad om dig, du syster när?

 

Mord i majestätets namn

som sig bör

annanstans

 

men vad om dig du syster här?

 

vad om dig?

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-23 22:23



Bookmark and Share


  Sturesdotter
ja..man ska bry sig...skriva av sig...ibland försköna, men samtidigt se sig omkring
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP