Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek..

Varm

röd

full av tillit

önskan

lycka

att vakna med dig..




Fri vers av flickan i spann
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-23 21:32



Bookmark and Share


  LassO
snudd på avis... vem skulle inte vilja bli så prisad..
2009-07-04
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann