Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krigets fasor är lika mycket på skrivborden som, på slagfälten


USA ville inte veta


USA och CIA hade kunskapen om
Förintelsen
De valde att tiga
Storbritanien hade nästan lika mycket kunskap
Men valde att tiga

USA gick dock längre….
Man dolde kunskapen om detta
Man anställde efter kriget gamla krigsförbrytare
Till sina uppgifter
Man gav dom sen nya identiteter i USA
Och hjälpte till att dölja deras existens

Officiellt förfasades man över dessa dödsläger
När de öppnades, men man visste om den
Redan innan Wannze konferensen visste
Genom egna rapporter
Genom andras
Genom tyska rapporter då man forcerat koden
Genom foton man tagit vid överflygningar




Fri vers av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-10 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO