fast vinden blåste oss till vägen hittade vi den" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fast vinden blåste oss till vägen hittade vi den


Aldrig

 

Högt däruppe

Ovan molnens rosa ludd

På bergets vita sida

Ligger staden av det fria

 

Där äppelträdets frukt

Mognar tidigast av alla

Gräset lyser mjukt i sol

Floden flyter tyst i dur

 

Där gatorna går framåt

I purpur morgons blåst

Längtan är en blomma

Som växer vild vid strand

 

Dit det är svårt att hitta

Vi vet den finns just där

Vägen ligger rak och öppen

För steg att orka tas

 

 




Fri vers av madigan
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-24 08:58



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Härlig!
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan