Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De skrikande


Skrik
Skrikande
Skriande
Människor
Såfort nåt händer
Så skriker man
Eller kanske ändå mer
Så skriker kvinna


Som om
De känner mer
Om de skriker
Deras skrikande
Är en ljudskylt
Som säger ”det är värst för mej”

Som om deras sorg är värre
Som om deras rädsla tog mer
Som om, ingen kan beröras
Som de skrikande

Ibland har man lust
Att göra som i filmerna
En örfil….
Vem vet, en vacker dag
För de där förbannade skriken
Är förbannat irriterande…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-04 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO