Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För själar säger aldrig farväl...

Om mina ord inte räcker till
bara blunda och vänta still

Mitt hjärtas röst
kommer skapa en känsla i ditt bröst

vart du en är
fast jag sitter här

så kan jag ta på dej med mina tankar
och när dina sinnen nuddar mina hör jag mitt hjärta banka

för själar säger aldrig farväl




Övriga genrer av Sara-jo
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-24 13:47



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Fin..

Gillar tanken på själar som aldrig säger farväl..
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Sara-jo
Sara-jo