Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är jag hungrig

Jag kan höra hur magen min kurrar och ger mig halsbränna
Uppstötningar
Nu är det bråttom att jag får i mig någonting nu
Magen skriker och likaså gör jag
För jag bara längtar att den här hungriga känslan ska försvinna
Om den försvinner kommer jag att må bra
Tycker inte om den här hungriga känslan alls för nu när jag tittar på min mage kan jag se hur den bara sväller upp av hunger
Ingen vacker syn…….

Nu är jag hungrig…..

Ken Cassel
24/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-24 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel