Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för maten......


Åh!
Nu är jag mätt efter att ha ätit kvällens rätt
Oxfilé med pommes fritt med bearnaisesås och grönsaker därtill, plus en kall öl
( därefter så slickade han sig runt munnen )
Eftersom jag är ett rovdjur så smakade det där inte alls så fel
Det var riktigt gott
Där hade frugan verkligen lyckats få till det ordentligt
Kan nog tänka mig att äta det flera gånger
Min älskling
Tack för maten……….

Ken Cassel
24/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-24 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel