Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Frihet

vi föds
fria

men vi är
inte fria

vi söker
frihet

vi
längtar

ibland

klarar vi inte av
att vara medvetna om

att vi inte är
fria

droger
som vi då tror
skall befria

binder oss
ännu hårdare

frihet

dig vi söker.




Fri vers av Desire'e
Läst 154 gånger
Publicerad 2009-06-24 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e