Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ville få ut mina känslor lite grann


för varje steg jag tar bort från dig

du vill inte ha mig
inte älska mig
inte smeka min längtande hud

du vill inte tänka dig
en framtid med mig
bara mig
och ingen annan

du vill inte ha mig
men du sliter
trasar sönder
och förtär mig

du hatar mig mer än döden
älskar mig bara på låtsas
för att krossa mig
slå mitt huvud mot betongväggen
bryta alla ben i min kropp
slita ut mitt hjärta
för att stampa, hoppa och spotta på det

du njuter av varje sekund av mitt lidande
mina bedjande rop på hjälp
du skrattar åt mina älskande tårar
som för den döda kärleken

och för varje steg jag tar bort från dig
drar du mig två steg tillbaka




Fri vers av lonelynights
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-24 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lonelynights