Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...................några bärs och sömntabletter senare


Nutid

Öppnar ölen med tänder för att fingrarna är sönder bitna.
Gör musiken med hjärnan för att själen är död.
När jag konstnären dör då får ni fan göra eran egen kultur era jävla okreativa jävlar...




Fri vers av absurdity
Läst 262 gånger
Publicerad 2009-06-25 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absurdity