februari 2009 

sömnlösa nätter, känslor och minnen går hand i hand

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

februari 2009 

sömnlösa nätter, känslor och minnen går hand i hand




Jag trippar på E

 

 

 

jag var ung
så ovetandes om
hur man lever livet
om all smärta
och om allt som är underbart

men så en dag
det var mars tjugohundrafem
så fastnade jag
i ett begär
jag inte kan slita mig ifrån

jag är beroende
av ruset
och kicken jag får
det känns nästan som att sväva på moln
jag skrattar tills jag gråter
ler som ett jävla fån
och världen är fylld utav färger
jag aldrig sett förut
allt känns så underbart

men det är så svårt
de nätter då jag ligger ensam och sömnlös i min säng
och suktar efter mer
bara vrider och vänder mig
kallsvettas och hungrar
efter en dos till
ge mig det bästa du har

och jo jag vet
jag är en pundare
med abstinensbesvär
jag knarkar kärlek
för jag är så kär

jag är fast i mitt enda begär
sedan den dagen jag fann dig på
the wild world webb

ja ända sedan jag lade ögonen på dig
på centralstationen
och hörde din röst
så har jag varit fast i ett kärleksrus
du väcker så mycket känslor i mitt hjärta
jag blir hög som ett hus

finns ingen mäktigare drog
än att trippa på E
bättre än att röka
              eller snorta en LINA

så håll mig
kyss mig igen
ge mig det där ruset
som ger rysningar längs ryggmärgen
ge mig blickarna
som värmer och gör mig svag i knänen

så ska jag slita ur mitt hjärta
och ge det till dig

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1138 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-06-25 05:13



Bookmark and Share


  Olliwer
Love
2011-10-16

  Micky
lovely!
guldstjärna till den här texten! *
2009-07-01

  Iseldur
Åh, vacker :D
2009-06-26

  Nina Ahlzén
Extacy eller Elin...det är frågan.
2009-06-26

  Louise. J
Som vanligt då.
KANONERS!
And this is bookmaarrrkkteeedddd :)
2009-06-26

  Troll ॐ
lite farlig text att läsa,
men ja,
det finns inget härligare än E,

men lika underbart som det är
blir det ett helvete sen

för ner kommer man allti
för eller senare

lika djupt som man var högt

om inte lägre
2009-06-25

  Sturesdotter
starkt förmedlat!
2009-06-25

  Junitvillingen
Får känslan att denna undersköna "varelse" bär namnet Elina;-) I vilket fall som helst jättegillar jag din härligt sköna text. Finns inget större & mer ljuvligt rus än förälskelsens, kärlekens - underbart att du drabbats & jag hoppas att de känslorna är lika hett besvarade.
* Lycka till * i fortsättningen och du - fortsätt att njuta, leva, älska. Och givetvis: skriva mer - för du gör det så bra!:-)
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP