Genom det höga barndomsgräset finns stigen ner till" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genom det höga barndomsgräset finns stigen ner till


Älven

 

Allt sedan hösten började klippa gräset

Våren sett vitsippor blekna bort

Rosor fyllt mina ögon med färg

Har jag börjat längta

 

Efter älvens tunga mjuka flytande

Genom mina händer utsträckta i

Det brungröna genomskinliga

Känna den sommarvarma kylan

 

Doften av himmel med höga moln

Över min längtande hjässa

Flyta fram i min båt förbi

Strändernas rundade stenar

 

Ana skuggan av böjt ängsgräs

Spegla sig i vattnets blänk från solen

Bara vara med händerna sakta kallnande

Mig med sommarens kärlek

     




Fri vers av madigan
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-25 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan