Singel eller" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Singel eller


Sand

 

Du var månadens Singel

Med det blonda håret avrakat

De ljusa ögonbrynen svartpermanentade

För att ge de mörka polisongerna

Rätt sammanhang

 

Din mun var stängd

Trots att du använt tandläkarens

Senaste uppfinning för att ha ett

Skådespelarvitt mognat leende

 

Din kropp var omskött och styrketränad

Efter timmar i träningshallens vita lampor

Du hade din tid i solariet

 

Dina ensamma kvällar med hämtpizza

Ölburkarnas håliga tomhet i papperspåsarna

Ute i hallen kunde ju ingen se på bilden

Inte heller din ängslan över din ensamhet




Fri vers av madigan
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-25 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan