Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland så spårar jag ur

Skriver de mest konstiga sakerna
Och ibland så kan det ta lite tid för mig att hinna reflektera över vad jag har skrivit
Vad skrev jag nu
Åh, så vulgärt
Det där är inte likt mig
Så då frågar jag mig själv
Har jag skrivit det där?!
Och jag som har skickat in det på poeter,se
Det där var ju inte så kul
Bäst att jag tar bort det på en gång
Hoppas nu bara att inte allt för många hann läsa, så att de ska börja tycka illa om mig och sluta läsa vad jag skriver om
Det vore ju tråkigt....

Ibland så spårar jag ur…..

Ken Cassel
25/6-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-25 18:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Självkritik
på gott
och ont

medtagande
skildrat
2009-06-27

  Miss Mod
Exakt så tänker också jag, men tror det var Du som skrev det.
2009-06-27

  anits VIP
Du skriver så härligt om tankarna
som du tänker
2009-06-25

  stella
Fiffigt pr-trick! ;)
2009-06-25

  flickan i spann
Helt ok
2009-06-25

  Lili Samuelsson VIP
jag läste, men jag tog spårvagnen till saltholmen och glömde av vad du skrivit
2009-06-25

  Lotti
det är ju det som är så förbannat kul... att du bara skriver tankarna i huvet... Love it
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel