Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid i en dröm

Du kom i en dröm för att säja ett sista adjö...
ett sista adjö till mej , du sa att du skulle ta med dej demonerna i mitt huvud
men jag vägrade och sa : Det är min börda att bära och ingen annans för det är jag som gjort mej förtjänt av dom ingen annan ska bära på mina plågor och sorger , för jag har dragit på mej dessa själv .
Då böjde jag mej fram och viskade till dej , Jag älskar dej men lämna dessa med mej , dom är inte dina att bära , jag måste bära dessa som en påminnelse om vad som vart , så att jag kan minnas dej och om hur det var , dom fantaktiska åren jag fick med dej vid min sida .
Du sa Släpp taget det som var det var och det som vart , de vart . Ta vara på det som var och det som kommer , Se varje dag som en gåva .
Du böjde dej fram och viskade Jag älskar dej nu och för alltid , jag finns hos dej alltid , men nu säjer jag mitt sista adjö och allt kommer lösa sej , du kommer att resa dej från denna period starkare än någonsin , bättre än någonsin
Jag tar dessa plågor med mej som en sista gåva , ett sista farväl.

Och likt vinden försvann ditt ansikte från mina ögon , och jag kunde inte förstå varför men jag har listat ut det nu .
Du gav mej nånting som är bättre än pengar , bättre än snälla ord , bättre än allt i världen !
Du gav mej din vänskap , din kärlek och det betyder mer för mej än nånting annat på denna jord och det bär jag med mej varje dag och för varje år som går blir den bara starkare .
Du tog en enorm plats i mitt hjärta och det kommer du alltid att göra

För bara vi minns så kan man aldrig glömma ...




Fri vers av monochromatic
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-25 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

monochromatic