Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatar kärlekens oförmåga att ta kontroll över sig själv


Hur kunde jag låta en annan människa komma för nära inpå

Jag frågar mig själv utan att få något svar
hur kunde jag ännu en gång låta en människa komma
alldeles för nära inpå
för att ruinera mitt hjärta
och sedan gå därifrån?

Ännu en gång för mycket har jag tillåtit en människa
ta på mig
komma in för nära
ta mitt hjärta
och lämna mig kall och hjärtlös

(För det är sådan jag i framtiden kommer att storma världen)






Fri vers av Glaaskupan
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-25 22:24



Bookmark and Share


  Gawain
Fast kärlek handlar om allt uotm kontroll. Därför är den lika älskad som hatad, huldad och förnekad. Den är jävligt besvärlig helt enkelt, för den tycks njuta av att jävlas...
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan