Vinden lär sig själv ta sig" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinden lär sig själv ta sig


Fram

 

Det var aldrig det osagda

Emellan oss som störde

De var de stängda rummen

 

Där nyckeln tagits ur

Satts upp i nyckelskåpet

Med röda otagbara band

 

De var dagarna i ensamhet

Vid strandens varma stenar

Där vi lärde oss att segla

 

Olika med vindens fart

Där seglen lydde vinden

Inte våra händer




Fri vers av madigan
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-25 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan