Dig blir det Aldrig någon ordning" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dig blir det Aldrig någon ordning


 

Det ordningsamma tingen

Är ingenting för mig

Alltid är jag på väg

I min stillhet

 

Här är kaos emellan

Väggarnas uppsatta egensinniga tavlor

Ålderstigna tapeter

Tankar på väg i andra länder

 

Fatens olikmönster skänker trygghet

Nyaste täcket är alltid för varmt

Min tröja en tröttnad ägodel av en vän

Mina tankar på väg till barndomstid

 

Mina gamla blomkrukor fulla av frön

Sparade från den vackra förra sommaren

Då solrosorna var fulla av besökande humlor

Fotograferade av kameran som minne




Fri vers av madigan
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-25 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan