Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vackert och starkt och evigt kämpande


kvinna

En kvinna

får kämpa

för att tas på samma allvar som em man..

Vill hon vara vacker och snygg

får hon stå ut med sexistiska komentarer

arbeta dubbelt så hårt i yrkeslivet

kämpa med moderskapet

sitt eget samvete

lycka

frihet i sitt eget liv

viljan att någon ska finnas för dem

stötta...






Fri vers av flickan i spann
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-26 00:37



Bookmark and Share


  glittertindra
sant.. kraven är så mycket högre... så mycket högre på en kvinna...
2009-06-29

  Sturesdotter
instämmer
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann