Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inom mig

 

inom mig vilar en lycka på den mjukaste bädden

ler, skrattar och suckar nöjt

hon har lagt sig där tillrätta för där trivs hon så bra

och jag andas lugnare när hon ligger där

 




Fri vers av micke marin
Läst 316 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-09 22:05



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fina rader. =)
2010-10-29

  Blåbäret
när lyckan har flyttat in och lagt sig tillrätta är det ju helt underbart
och den mjukaste bädden känns så omsorgsfull och utvald att lyckan kommer att stanna och le till ljuden av andetagen
2010-01-10
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin