Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blixten slog just ner..

 

 

 

Åskan mullrade nyss

blixten slog ner..

inte så konstigt

det hade bildats statisk elektricitet

under en tid


Det blir så när två

attraheras av varandra

och är en liten liten bit ifrån

men inte får träffas

 

det är då åskan mullrar

och blixten slår ner

 

 

 

nu vädjar jag åt regnet som svalkar...

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 327 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-26 14:48



Bookmark and Share


    sunnanvind
Härligt skrivet! Men hua vad jag är rädd för åska!;)
2009-07-01

  Christine Sabel
Sådan! Härligt i sommarvärmen
2009-06-27

  Miss Mod
Sensuell väderprognos.
2009-06-27

  livsdans
Vilken läcker text!
2009-06-26

    ej medlem längre
Bra skrivet om attraktionen!
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin