Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt val


Jag väljer bort sorgen i dag
Denna dag fylld av solsken
Jag väljer bort tungsinnet
Och stenen i magen
För att öppna ögonen
Och andas lättare

Jag väljer livet
Medan staden utanför pulserar
Av tryckande sommarvärme
Och glada festivalare

Jag väljer att lyfta blicken
Stryka tårarna från mina kinder
Jag väljer att stå rak
Låta stormen inom mig stillas
Se mörkret ge vika

Jag väljer livet
Ett medvetet val
Mitt val




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-26 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP