Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är viktigast?

Hur kan man glömma sin baby i bilen?

En hel dag

Jobba en hel dag....




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-26 18:40



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så svårt att förstå...men stackars, stackars man. Ingen dömmer honom så hårt som han själv. Skulle inte själv orka gå vidare efter något sådant.
2009-07-08

  Ordregnspoeten
De flesta glömmer nog att själva leva och att andra också vill leva men hur ska en människa någonsin kunna förlåta sig själv att göra ett misstag som detta. Att orsaka sitt eget barns död. Måste vara bland det värsta som kan drabba någon så han har fått sitt straff som kommer att förfölja honom hela livet om han orkar leva med det.
2009-06-30

  Roula O
obegripligt och fruktansvärt att något sådant kan ske...
2009-06-28

  Anders Nordlander VIP
Att man gör en sådan sak beror INTE på att man är man!
En fruktansvärd tragedi, hur ska man kunna överleva om man glömt sitt barn i bilen en hel dag!
2009-06-28

  Mats Henricson
Som pappa MÅSTE jag säga: Ett OBEGRIPLIGT och OANSVARIGT HJÄRNSLÄPP !!!!!
2009-06-28

  Cosmic Johanna
Det gör ont att ta del av och är livsfarligt i denna värme,

då blir det en mosig bäby om den ens överlevt i värmen.
2009-06-27

  Lena Krantz VIP
Det är helt obegripligt....
2009-06-26

  Nina Ahlzén
ja, väldigt märkligt och fruktansvärt är också att det bara varit män som gjort det, vad jag vet..
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel