Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillväxt

 
om utsädet är ignorans
så frodas bara ogräs

om näringen är bortvändhet
så växer endast ensamhet

om inte livskällan ger växten
blir skörden bitter tomhet




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-26 21:14



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Den bokmärker jag.
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson