Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

telia less



Telia
Felia

Bye for ever….

Nu har jag fått er räkning för sista gången

Så jävla skönt

Och det bästa är att
Det är kostnad som bara försvinner

Den finns inte mer

Hallå and godbye

Hädenafter så slipper jag telias fula räkningar
De liksom ”brann” för mej när Segel inkasso kom
2 dar efter sista betalning som jag förvissa
hade glömt…

MEN nu är de slut
SLUT fattar ni vad skönt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-04 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO