Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontant.


Kylan.


Kylan bränner mig
Som en kall eld som aldrig kan slockna
Som en hårt sten som aldrig kan smulas sönder
Kylan bränner mig

Skickar blixtar genom min frusna kropp
Jag kan inte röra mig
Jag kan inte fly från den brännande kylan

Tunnt och försiktigt
Mjukt och varsamt

Snö som smälter i mitt ansikte

Dina brännande berörningar
Jag vill brinna upp nu
Förvandlas till en vit rök

Jag vill frysa till is under dina fingrar
Smälta till vatten
Sakta försvinna ner i jorden

Värm mig som du gjorde förr
Kylan bränner mig




Fri vers av -October-
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-26 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-October-
-October-