Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man får inte


Man får inte skriva/säga neger

Man får inte säga/skriva tattare

Eller blatte

Lapp är ett skällsord

Liksom zigenare


Jävla svenne

Eller svennejävel

Verkar gå bra

Svennehora med


En unge frågade mej en dag

”har du cigg”

nej svara jag

”de har du säkert jävla svenne, jävla snål svenne”

”håll käften ungjävel” sa ja och vände mej mot dom

började gå däråt….


Jag visste nämligen att jag inte var den första de skrek åt

De sprang iväg alla 3….

Antingen är de för många lagar

Eller för få….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-04 03:23



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ja, vad ska jag säga...du träffar så rätt...för det är så här det är i vårt lilla land...sorgligt nog.
2010-01-04

    ej medlem längre
Huvudet på spiken... Tyvärr.
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO