Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett litet minne

ett litet minne
som ett frö,
bland tusen andra,
lätt som en fjäder i
en hård vind,
kan vara ofta svår att,
se och förstå,
men om man stannar upp
och låter detta lilla
minne landa i ens händer,
lyser den klarare än någonsin,
tydligare än vad man trodde,
eftersom man ofta viftade
undan den och
gick sin väg,
för att det var då
man valde att ta emot,
ett litet minne.




Fri vers av gloria
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-27 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gloria