Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemen samt lojalitet


Vad har 9:e kompaniet
Gruppvåldtäkter
Enron
Svenska näringslivstoppar
Gemensamt
Gemen, samt en massa annat

De har det gemensamt att alla som vet
Måste var invigda och tjäna på det
De yttre är inte de stora hoten
Det är de inre
Så liten grupp som möjligt
Så är risken minst

Så mycket risk som möjligt
För de invigda
De ska alla känna sej tvingade
Att spela med
Man håller sin fasad likt romarsoldaternas sköldar
”ALLA håller upp sköldarna för att kunna gå framåt”

ALLA hjälper och skyddar varann
Oavsett hur illa de beter sej
Man t o m skapar och fyller på grupper
Med ”löften om stöd” för varandra
Stöd om de största lojalitetena
I alla dessa ”herrklubbar”




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-28 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO