Bland växande Mejram Salladskål Anemoner och andra " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland växande Mejram Salladskål Anemoner och andra 


Frön

 

Dina läppars tysta meningar

Delar sig i trädens blåst

Genomgår egna förändringar

Blir molnens förståbara sus

 

Dina slutna ögon anar himlens

Nya natt närma sig bakom månen

Du målar den i dina egna färger

Inte svart utan kristallklart lysande

 

Dina händer spelar sakta den gamla melodin

Om ungdomens oförtröttliga tro på lyckan

Tonerna följer mig ut från det öppna fönstret

Där jag strävar i mitt trädgårdsland

 




Fri vers av madigan
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-28 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan