Mellan gatans stenar växer en och annan mask" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mellan gatans stenar växer en och annan mask


Ros

 

Min ensamhet följer mig

Med sin sommarkrans i håret

Den ljusblå kostymen vackert nystruken

Håret böljande lockigt och ditt leende

 

Blommorna började blekna i solen

Som jag för jag är ju nästan osynlig nu

Svagt kan min klänning i brunrandig bomull

Fläkta fram emellan gatans övergång

 

Mina händer anas när jag tar i dörrhandtagen

In till en nyöppnad av mig osedd butik

Troget följer du mig över gatan

Smiter in tillsammans med mig i butiken

 

 

 




Fri vers av madigan
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-28 15:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läser så gärna utan att tro mig förstå, en del texter är som abstrakta tavlor. Och är de istället 'föreställande', känner jag mig själv just då gärna som abstrakt.
2020-02-03
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan