Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrvägar







seså

min vän

Tiden kommer att visa Sanningen



låt mig smeka din panna

och stryka ut dina rynkor

låt bekymrens svarta fåglar flyga

räds ej morgondagen

ty jag vakar över dig

intet ont skall hända



bara du aktar dig för Den Mörke Mannen i hatt

han med de tomma ögonen och svart själ

låt dig inte luras av hans tal

låt dig inte förföras av hans budskap

gå bara förbi honom

och låtsas som han icke är



då kommer han att försvinna och bli luft




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-28 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP