Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta dig akt för vad du väljer.

man ska ta sig akt för
vad man väljer,
hur man ska se eller känna,
förstå eller veta.

en tung dörr stängs bakom dig
men...när du vänder dig om,
är den inte längre där!
Det är svårt att säga om
du är utestängd...eller instängd!

varje känsla har sin egen form av personlighet
som avslöjar våra syner och tankar om
andra och sig själv.
Därför måste man lita på sig själv, man måste veta
var man balanserar eller vad man
balanserar på!

Så ta dig akt på vad du väljer innan tar
steget över gränsen!




Fri vers av gloria
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-28 22:19



Bookmark and Share


  Taggsvamp
Du skriver Gloria på ett sätt jag gillar; ironiskt, tveegggat, klurigt- ord kan mena olika saker, liksom var du sätter dem i texten.

Ta vara på dina 5 sista meningar!

citat; "Därför måste man lita på sig själv, man måste veta
var man balanserar eller vad man
balanserar på!

Så ta dig akt på vad du väljer innan tar
steget över gränsen!"

Gillar ditt sätt att skriva!!
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

gloria