Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Relationer - ett svårt skapande.


Älskade formgivare!

Jag formar mig själv
För att forma mig efter dig
Jag vill låta din form vara
Men lockas till att gnugga lite
Kanske lite mer si…
Lite mer så…



Om du formar mig
Blir jag rastlös och går.




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-28 23:09



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Javisst är det svårt med former,

och ibland lockas man,

för det ser så kul ut att baka.

applåder!
2009-06-29

  Popcorntankar
Åh, så härlig! Känner igen varje ord!
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP