Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara massa random typ.


om mitt namn

mitt namn
det prästen sa när han rörde min panna
med sin fuktiga hand
för många många år sedan
är inte det du kallar mig

och det är inte vem jag är
fast vad säger ett namn
om det inte finns något bakom?




Övriga genrer av PTKGH
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-28 23:26



Bookmark and Share


  aol
bara så sant, bravo gillas
2010-02-26

  Quasimodo
Starkt i uttrycket för det vi ÄR !!
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

PTKGH