Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälskelse till april i april

det är svårt
att hitta ord

men som en slags
melodi

fyller du mig
med

eufori




Fri vers av PTKGH
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-07 17:51



Bookmark and Share


  amber
Den här är min favorit.
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

PTKGH