Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsbrand; bara ett one-night-stand liksom. (Starfish)

vi startade en skogsbrand
vi lekte med varandra, varenda
del
liten kroppsdel
de lekte med varandra
min tunga
din tunga
mina läppar
dina läppar
mina ögon
din
Blick

mina fingrar
dina händer
min fitta
din fitta

men vadå, det var ju bara sex.
(och en liten skogsbrand)
ska man behöva reflektera över sådant i efterhand?

det var ju bara
bara
bara sex
sen att du råkar vara den vackraste jag vet
och att jag skulle kunna sitta och bara titta på dig flera veckor i sträck
har ingenting med någonting att göra.
men du
får gärna bara sitta på mitt ansikte
så ska jag få dig att komma
igen
och igen
och
igen

(snälla någon, ring brandkåren)




Fri vers av PTKGH
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-27 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PTKGH