Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett järngrepp, jag blir så irriterad ...

Jag hade städat runt lite
i rummet
för det var meningen att
du
skulle besöka
mitt hem idag

jag hade badat länge, till björk
(för hon påminner mig
om dig)
nu luktar jag gott
har rakat benen och
allt annat
för dig


valt ut kläder
inte så att det skulle märkas speciellt
men ändå så att du skulle tycka
jag vore fin

men du
kommer inte

du hör inte ens av dig
vill inte träffa mig

jag blir bara så
obefintligt irriterad, frustrerad, arg, förbannad
- mest irriterad

OM DU INTE VILL TRÄFFA MIG
säg då det
säg det då

b a r a s ä g d e t

kanske skulle det göra lite ont att höra,
svida till litegrann som det kan göra
men det skulle vara

mycket bättre än att du drar ut
på detta lidande,
denna väntan,
de falska förhoppningarna



Jag försöker ju!
Ge mig något tillbaka!



Vid nio hör hon av sig
Kommer med någon dum ursäkt (anledning?)
till varför hon inte hört av sig.

-Föreslår att vi ses imorgon.
-Javisst! Imorgon blir fint! Säger jag.

Låter mig dras med.

Hon har all kontroll

och ja,
det här har hänt förut.
Fan




Fri vers av PTKGH
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-07 21:14



Bookmark and Share


    RedBedroom
Känner igen mig så väl, super! Bokmärker detta =)
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

PTKGH