Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig till hav.... långt bort

vi tycker döden är det vackra med hösten
Erkänn!
Tankar flyger och far, försvinner och kommer tillbaka - liksom känslorna
jag vill inte ha något av det

jag sitter ute på min balkong
vid midnatt i oktober
stjärnklar himmel och mörkt
min marlbororök
kan jag knappt se, bara den glödande askan

ett flygplan jag ser
och önskar att jag suttit där på
långt ifrån allting här och på väg ännu längre bort




Fri vers av PTKGH
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-12 00:06



Bookmark and Share


  Andreas Widell
ruskigt bra! Oò
jag önskar samma sak!
2010-10-12
  > Nästa text
< Föregående

PTKGH