Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma? -kökskåpsdörrsknopparnan finns där men no connection, I miss it-

efter tre dagar
i en annan stad
en annan tillvaro
någon slags lycka och så lätt allt är
efter de tre dagarna, kommer jag till det
jag antar att jag
kallar hem

och då jag sitter i köket
och ser på
de mörkt mörkt glansigt bruna
kökskåpsdörrsknopparna
på de lagom mitt emellan träfärgade kökskåpsdörrarna
innanför dem gömmer sig tallrikar, glas och porslin
metall, fat och vin
jag ser på dem
jag känner igen ett hem

jag ser att det är ett hem

men inte mitt

en vägg av vakuum finns emellan som inte låter mig
vara ett med
hemmet




Fri vers av PTKGH
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-14 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PTKGH