Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nihilist



Tillkortakommanden

och

abnormitet

Kringskurenhet

och

omskuren

Vem känner

din

självkänsla?




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-28 23:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förmodligen jag själv.
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP