Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyra



Man hyr livet

av Universum


Där någonstans

sitter en instans

som prissätter

vad olika liv kostar

(inkl. förmåner)


Döden inträffar

när du inte längre

kan betala priset

för din verklighet




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-28 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP