Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

främling från förr.


Där satt du när jag gick förbi
hej sa jag och log mer avslappnat nu än då
du hade redan sett mig, men försökte låtsas som inte

Ditt hår var längre nu
dina rynkor väl markerade
De vinröda bootsen nervöst steppande i asfalten

Hade vi inte slutat med den här charaden?
för sist vi sågs har jag för mig att vi skrattade åt det




Fri vers av billie
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-20 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

billie
billie